(placeholder)
(placeholder)

Een mooie lach voor iedereen...........

Bent u niet tevreden met uw lach, dan kan daar in heel veel gevallen wat aan gedaan worden. Dat begint vaak met een grondige analyse met behulp van gebitsmodellen en foto's.

Als de mogelijkheden goed in kaart zijn gebracht wordt er een ideale opstelling gemaakt op een model. Deze proefopstelling wordt overdragen bij u in de mond. U kunt nu zien hoe het later zou kunnen worden. Het is nu ook mogelijk om deze proefopstelling naar uw eigen wensen te veranderen.

voor behandeling

na behandeling

voor behandeling

voor behandeling

na behandeling

na behandeling

De uitgangssituatie:

De patient is niet tevreden met haar lach. Het metaal van de kroonranden van de laterale snijtanden is zichtbaar geworden. De tanden zijn veel te kort omdat ze afgesleten zijn. De vullingen zijn verkleurd.

Situatie na de behandeling:

De oude kronen zijn vervangen door moderne keramische kronen. De centrale snijtanden zijn voorzien van een porseleinen schildje (ook wel facing of veneer genoemd). De vullingen in de hoektanden zijn vernieuwd in de juiste kleur. De tanden hebben weer de juiste lengte en alle kleurverschillen zijn gecorrigeerd.

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

De uitgangssituatie:

De tanden zijn veel te klein en het glazuur is beschadigd. De orthodontist heeft met een beugel de tanden op de juiste plek gezet. Er zijn nu spleetjes tussen de tanden die opgevuld moeten worden.

Situatie na de behandeling:

De 4 snijtanden zijn voorzien van een porseleinen schidje. De tanden hebben nu de juiste langte en breedte. De spleetjes zijn opgevuld. Er is een natuurlijk en fraai resultaat bereikt waarmee de patient heel erg tevreden is.

De procedure

De uitgangssituatie:

De voortand is verkleurd en er is een hoekje afgebroken door trauma in het verleden. Het is niet mogelijk om deze snijtand te bleken. Bovendien is er sprale van slijtage waardoor er kleine stukjes zijn afgebroken.

Situatie na de behandeling:

De verkleurde snijtand is voorzien van een schildje. De kleur is bijna perfect. De donkere tand schemert nog steeds een klein beetje door omdat er voor is gekozen heel weinig van het glazuur op te offeren. De afgebroken stukjes zijn met composiet hersteld.