(placeholder)
(placeholder)

Maaike Kerkhoff, paro-preventie assistente en parodontale nazorg


Maaike is een ervaren paropreventie assistente. Zij werkt zelfstandig bij de nazorg van patienten die intensieve professionele zorg nodig hebben. Tevens assisteert zij de tandarts. Maaike is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

Bianca van Cleef-Theunissen, paropreventie-assistente en parodontale nazorg


Bianca is een ervaren paropreventie assistente. Zij werkt zelfstandig bij de nazorg van patienten die intensieve professionele zorg nodig hebben. Zij werkt op maandag, donderdag en vrijdag ochtend
Drs Erik L.M. Vergoossen, tandarts en docent, afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc


Erik Vergoossen heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in een eigen tandartspraktijk in Koblenz, Duitsland en werkt sinds 2007 weer in Nederland. Hij is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.


Ingeschreven in het kwaliteitsregister KNMT

MSc Felipe Gonzalez Cruz, tandarts


Ingeschreven in het kwaliteitsregister KNMT

Judith Kersten - Storm, tandartsassistente


Judith is preventie assistente en heeft vele jaren ervaring als assistente aan de stoel. Judith is werkzaam op dinsdag en vrijdag.Yvon van Dijk, tandartsassistente

Yvon is een ervaren tandartsassistente. Voor alle administratieve vragen is zij uw eerste aanspreekpartner. Tevens assisteert zij de tandarts. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag ochtend en donderdag.

Esher Theunissen, tandartsassistente


Esther is preventie assistente en heeft vele jaren ervaring als assistente aan de stoel.