(placeholder)
(placeholder)

Maaike Kerkhoff, paro-preventie assistente en parodontale nazorg


Maaike is een ervaren preventie-assistente. Zij heeft in 2017 de vervolg opleiding voor parodontale nazorg afgerond, tevens assisteert zij de tandarts. Maaike is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

Bianca van Cleef-Theunissen, paropreventie-assistente en parodontale nazorg


Bianca is een ervaren paropreventie assistente. Zij werkt zelfstandig bij de nazorg van patienten die intensieve professionele zorg nodig hebben.
Drs Erik L.M. Vergoossen, tandarts en docent, afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc


Erik Vergoossen heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in een eigen tandartspraktijk in Koblenz, Duitsland en werkt sinds 2007 weer in Nederland. Hij is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.


Ingeschreven in het kwaliteitsregister KNMT

MSc Felipe Gonzalez Cruz, tandarts-implantoloog


Felipe Gonzalez Cruz is een zeer ervaren tandarts en tevens gespecialiseerd in de implantologie.Ingeschreven in het kwaliteitsregister KNMT

Judith Kersten - Storm, tandartsassistente


Judith heeft vele jaren ervaring op als assistente aan de stoel. Judith is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.Yvon van Dijk, tandartsassistente

Yvon is een ervaren tandartsassistente. Voor alle administratieve is Yvon uw eerste aanspreekpartner. Tevens assisteert zij de tandarts. Zij is wekzaam op maandag, dinsdag ochtend en donderdag.